Sosyal Medya

Güncel

'Erdoğan’ın tankları Amerikan projesini bitirdi'

Lübnanlı siyasi analist Saba: Ayrılıkçı Kürt, Kuzey Suriye’ye Türkiye’nin girmesini Osmanlı’nın işgali olarak görüyor. Ama aynı Kürt, kendi bölgelerindeki 11 Amerikan üssünü seyahat ve sefer gibi görüyor.



Lübnanlı siyasi analist Nidal Saba, Astana kararları gereÄŸince Türk Silahlı Kuvvetlerinin(TSK)  Ä°dlib'e intikalini dikkat çekici sözlerle deÄŸerlendirdi. TSK'nın Ä°dlib'deki varlığının Amerikan projesinin baÅŸarısızlığa uÄŸraması olarak deÄŸerlendiren Saba'ya göre ayrılıkçı Kürt hareketi sendeliyor.

“AYRILIKÇI KÃœRT, ‘OSMANLI Ä°ÅžGALÄ°' OLARAK GÖRÃœYOR”

Sosyal medya hesabından TSK'nın Ä°dlib'e intikaline iliÅŸkin açıklama yapan Lübnanlı siyasi analist Nidal Saba, ÅŸunları yazdı:

Ayrılıkçı Kürt, Kuzey Suriye'ye Türkiye'nin girmesini Osmanlı'nın işgali olarak görüyor. Ama aynı Kürt, kendi bölgelerindeki 11 Amerikan üssünü seyahat ve sefer gibi görüyor.

“ERDOÄžAN'IN TANKLARI AMERÄ°KA'YI BAÅžARISIZ KILDI”

Bölgedeki Amerikan projesinin baÅŸarısızlığı Ä°dlib'e ErdoÄŸan'ın tanklarının giriÅŸiyle baÅŸlıyor.  Türkiye ve Putin anlaÅŸması ayrılıkçı Kürt projesini sendeletti.

ErdoÄŸan'ın Ä°dlib'deki askeri operasyonunun açıklanan hedefi Astana mucibince ateÅŸkesi gerçekleÅŸtirmek. Batınî hedefi ise Kuzey Suriye'deki Kürt projesini çökertmek…

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.